Voedingsadvies

Herkenbaar?

Afvallen is één ding, maar op gewicht blijven is misschien nog wel het aller moeilijkst. Eten is tegenwoordig overal om ons heen. We worden talloze keren per dag verleid tot het eten van minder gezonde producten. Je moet wel heel sterk in je schoenen staan om al die verleidingen te weerstaan. Daarnaast wil je ook gewoon kunnen genieten van lekker eten. Het hele jaar sla en rauwe wortels is geen feestje. Het moet wel leuk blijven en inpasbaar zijn in je dagelijkse leven, toch?

Voedingsadvies 

Afvallen of gezond eten is wat mij betreft geen tijdelijke zaak. Het gaat om het stap-voor-stap verbeteren van je voedings- en leefpatroonpatroon. Niet voor even, maar voor altijd. “Is dat wel vol te houden?”, hoor ik je denken. Zeker wel! Door het maken van slimme en gezonde keuzes, door je voedingspatroon af te stemmen op je dagelijkse activiteiten, door rekening te houden met feestjes en andere verleidingsmomenten. Maar ook door ruimte in te bouwen voor af en toe die minder verantwoorde keuze.

Naast gezonde voeding besteed ik ook ruimschoots aandacht aan voldoende beweging, dagelijkse ontspanning. Hierbij is het van groot belang dat we samen op goed gaan naar een verandering wat goed past binnen jouw leefstijl. Zo is het heel goed mogelijk om een aantal kilo’s kwijt te raken, meer energie te hebben en je fitter te voelen. Het gaat tenslotte om de totale balans. Niet voor even, maar voor altijd!

Ik werk graag met de boeken van PuurGezond. Het boek maakt gebruik van een duidelijk stappenplan, bevat veel handige tips, lekkere recepten en gemakkelijke weekmenu’s.

Puur Gezond: daar sta ik voor!

 • PuurGezond eten staat voor écht eten. Eten zonder pakjes en zakjes, eten dat je gemakkelijk zelf bereidt en dat ook nog eens heel lekker smaakt.
 • Pure, onbewerkte producten zitten vol smaak.
 • PuurGezond koken kost echt niet veel tijd.
 • Pure, onbewerkte producten leveren je volop voedingsstoffen, zoals vezels, vitamines en mineralen en dat zonder onnodige toevoegingen.
 • Met de PuurGezond Piramide zie je snel welke producten belangrijk zijn in je dagelijks eten. Dat zijn bijvoorbeeld ruime porties groenten en fruit, maar ook peulvruchten, noten, granen, vis, zuivel en eieren.
 • De uitgangspunten voor Puur Gezond  zijn gebaseerd op wetenschappelijke gronden zoals de richtlijnen goede voeding van de gezondheidsraad

Individuele trajecten van Puur Gezond

PuurGezond! Slank in 8 stappen

In dit traject schakel je soepel over naar een natuurlijk eetpatroon dat puur gezond is. Met de 8 stappen, waar elke keer een ander thema centraal staat, verander je stap-voor-stap je eetgewoonten. Binnen 6 maanden eet je gezonder, lekkerder en puurder. Terwijl het je nauwelijks meer tijd kost. Je winst: minder gewicht, meer energie en meer plezier in eten.

Inhoud

 • uitgebreide analyse à 60 minuten
 • 8 consulten à 30 minuten
 • 30 minuten extra begeleiding nazorg

Jouw investering is € 385,00* inclusief het boek.

7 inzichten voor een blijvend goed gewicht

Dit traject helpt je in de strijd tegen de kilo’s die er vaak zo stiekem bijkomen. Je leert hoe je je gezonde eet- en leefgewoonten kunt blijven volhouden op de lange termijn.

In dit traject ga je op zoek naar die dingen die bij jou voor terugval zorgen en je leert om daarna de draad weer op te pakken.

Inhoud

 • uitgebreide analyse à 60 minuten
 • 7 consulten à 30 minuten
 • 30 minuten extra begeleiding / nazorg

Jouw investering is € 315,50* inclusief het boek.

Voedingsadvies & Powerwalking

Powerwalking in combinatie met een PuurGezond traject zorgt ervoor dat de vetverbranding een extra boost krijgt.

Jouw investering is de prijs voor een traject naar keuze plus eenmalig 50% korting op een 10-rittenkaart t.w.v. € 65,00 of een 24-rittenkaart t.w.v. € 130,00.

[btnsx id=”2186″]

*Tarief is inclusief BTW en alleen geldig voor particulieren