Powerwalking

Wat is Power Walking?

Power Walking is lopen in een stevig tempo. De spierversterkende oefeningen, die tussendoor worden gedaan zorgen ervoor dat je meer vet verbrandt en een strakker figuur krijgt.

Uit  testen is gebleken dat mensen die Power Walking doen evenveel calorieën verbruiken als mensen die hardlopen op een normaal tempo. De resultaten zijn verbluffend!

Het gemiddelde calorie verbruik met Power Walking kan oplopen tot wel 500 calorieën per uur. Power Walking is geschikt voor jou, voor iedereen en voor alle leeftijden. Door deze natuurlijke vorm van bewegen, met weinig weerstand, is de kans op blessures nagenoeg nihil.

Powerwalking verandert je levenswijze

Je werkt aan je gezondheid en hebt plezier, hierdoor is het makkelijk vol te houden en wordt het niet saai. Niet iedereen kan hardlopen maar iedereen kan wandelen en niet iedereen kan 20 kilo tillen maar iedereen tilt zijn eigen lichaamsgewicht. Dit is de basis van deze zeer effectieve bewegingsvorm en kan iedereen zijn of haar doelstelling laten bereiken.

Voordelen powerwalking

  • afslanken
  • een betere conditie
  • een gezonder en sterker hart
  • meer zelfvertrouwen
  • diabetes type 2 verlagen
  • op een leuke manier nieuwe mensen ontmoeten

Voor wie?

Power Walking is geschikt voor iedereen die kan wandelen. Voor jong en oud. Power Walking is echter de meest natuurlijke vorm van voortbewegen die we goed aan kunnen. De kans op blessures is dan ook nihil.

Voor werkgevers is het interessant om Power Walking aan te bieden. Fitte medewerkers zorgen voor minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit op de werkvloer. Kortom, power op de werkvloer. Wie wil dit niet?

Sluit je nu aan bij de Powerwalkingclub Woerden om op een leuke, gezellige en effectieve manier aan je gezondheid te werken.

IK HEB INTERESSE