06-20 62 38 24

info@dejagervitaliteit.nl

Mijn verhaal

Ik heb jaren gewerkt als begeleider in de psychiatrie en het verpleeghuis. In de loop van jaren begon mijn werk steeds meer energie te kosten. Ik deed mijn werk op de automatische piloot, mijn migraine nam toe en ik ging met steeds meer tegenzin naar mijn werk. Ook na een burn-out en een andere werkplek kwam dit gevoel na een aantal jaar terug. Ik wist voor mezelf dat ik elders beter op mijn plek zit en dat ik zelf stappen hierin moet zetten. Maar ja, toen kwamen de beren.

Uiteindelijk besloot ik na een goed gesprek op de werkvloer om het risico te nemen om in het diepe te springen. Dit was een lastige beslissing, want ik had een koopwoning en de vaste lasten gaan ook door. Maar de gedachte dat er binnen de zorg altijd werk is maakte dat ik deze uitdaging aan durfde te gaan. Met continu mijn doel voor ogen; ”ik wil gaan ondernemen en mensen weer in hun eigen kracht te laten komen”.

Carrièreswitch

Gedurende mijn omscholing tot vitaliteitscoach, loopbaancoach en daarna heb ik enorme stappen gezet. Binnen mijn werk, maar ook in mijn privéleven, durf ik grenzen op te zoeken en te verleggen èn voor mezelf te kiezen. Met ups en downs heeft het mij gebracht tot waar ik nu sta. Een eigen bedrijf met veel energie en werkplezier.

Daarnaast geef ik ook wekelijkse trainingen powerwalking.

Werk en privé balans

Als ik in mijn flow zit dan vergeet ik mezelf nog wel eens. Dit blijft een aandachtspunt en daarom kies ik er bewust voor om me-time in mijn agenda te plannen. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met de hond te geocachen. In de natuur kom ik helemaal tot rust. Een sauna op zijn tijd zorgt voor totale ontspanning. Verder kan ik erg genieten van een goed boek, een zonsondergang, een bezoek aan een museum of een lekkere maaltijd.

Mijn missie

Mijn passie is om jou te helpen om fysiek en mentaal in balans te laten komen en te blijven met grote aandacht voor vitaliteit; gezonde voeding, voldoende beweging, dagelijkse ontspanning (inclusief een goede nachtrust) en (werk)plezier.

Hierbij houd ik BAS in mijn achterhoofd.

BAS staat voor Bewustwording – Actie – Succes.


Kernwoorden die mij typeren zijn: resultaat gericht, begeleiding op maat, creatief, energiek, oprecht geïnteresseerd en persoonlijke aandacht.


Kwaliteit

Omdat het leveren van kwaliteit voor mij erg belangrijk is ben ik aangesloten bij de NOLOC en de BGN.