Ervaringsverhaal Reinanda (46 jaar)

Workshop ‘Vitaliteit’ bij Ferm Werk

Donderdag 13 September 2018 hebben wij met onze afdeling de Par van Fermwerk een workshop “Gezond eten, bewegen en ontspannen” gekregen van Linda de Jager van De Jager vitaliteit.

Dit is tot stand gekomen door de Beursvloer 2017 in Woerden. Hierbij is het de bedoeling zonder geld matchen tussen  bedrijven en instellingen te maken dit door middel van diensten aan te bieden. Zo is Linda de Jager bij ons terecht gekomen.

Eerst heb ik ( Reinanda ) samen met mijn werkleider en afdelingshoofd een gesprek gehad met Linda de Jager in de kantine, dat vond ik een erg leuk gesprek waarin we konden aangeven wat wij als medewerkers van onze afdeling wilde bespreken. Daarna hebben we een afspraak gemaakt. De workshop was in 2 groepen verdeeld op 13 September, 1 workshop in de ochtend van 10;00 t/m 12:00 en in de middag van 13:30 t/m 14:30

Ik vond het leuk dat het ook interactief was door de verpakkingen die we zelf hadden meegenomen, die hebben we ook besproken. Zij heeft ons geleerd waar we op moeten letten bij het kopen van voedingsmiddelen en hoe we etiketten kunnen lezen. Ook vertelde ze ons wat goed en slechte vetten waren. Ook welke suikers goed zijn en welke niet.

Na de workshop konden we nog even met haar een half uurtje lopen en haar eventueel vragen stellen.

Het was een hele geslaagde dag.

September 2018