Nanda (69 jaar)

Workshop ‘Menu make-over & verleidingen’

Omdat ik last heb van het jojo-effect, doe ik de individuele cursus ‘Inzichten voor een blijvend goed gewicht’ bij Linda de Jager. De cursus geeft me goede ideeën en motiveert me enorm.

Ik was verrast dat ik werd uitgenodigd voor de workshop ‘Hoe maak je een verantwoord kerstmenu en hoe ga je om met verleidingen?’

Ik had veel zin om te komen en mocht ook iemand meenemen. Ik vroeg mijn schoonzus en ze zei meteen ja. De avond was gezellig en ontspannen. In een standaard kerstmenu gingen we gezonde variaties bespreken. We hadden alle ruimte voor onze eigen inbreng en we konden veel vragen stellen. Na de pauze diepten we verleidelijke situaties uit. De opdracht hierbij was een als-dan plan maken.

Linda had de hele avond op een zeer positieve, prettige manier de leiding, had oog en oor voor iedereen.

Met veel nieuwe inzichten en een verfrist, voldaan gevoel ging ik naar huis. Het was een fijne workshop.

December 2017