06-20 62 38 24

info@dejagervitaliteit.nl

Nieuw perspectief op energie en werkplezier

HOE BEVLOGEN BEN JIJ?

BRENG JE ENERGIE- EN STRESSBRONNEN IN KAART!

Een groot deel van onze tijd zijn we aan het werk. Natuurlijk kost dit energie, maar als het goed is, krijg je hier ook energie voor terug!

Heb jij een goede energie-stressbalans?

Overweldigende vermoeidheid na een werkdag

Stel je voor: je hebt net een lange werkdag achter de rug en je voelt je totaal uitgeput. Het lijkt alsof al je energie is weggevloeid en je hebt moeite om jezelf weer op te laden voor de volgende dag. Je vraagt je af waar al die vermoeidheid vandaan komt en hoe je dit kunt veranderen.

Balans vinden tussen werk en privéleven

Daarnaast worstel je met het vinden van een balans tussen je werk en privéleven. Je merkt dat je constant aan het jongleren bent met verschillende verantwoordelijkheden en het lijkt steeds lastiger te worden om voldoende tijd en energie over te houden voor jezelf en je dierbaren. Het voelt alsof je geleefd wordt en je verlangt naar meer harmonie en rust.

De opbouwende stress en frustratie van overspanning

De stress en frustratie stapelen zich op en je begint symptomen te ervaren die wijzen op overspanning. Je voelt je constant gespannen, hebt moeite om te ontspannen en merkt dat het steeds lastiger wordt om je te concentreren. Dit is niet hoe je wilt leven en werken.

Ontevredenheid met de huidige baan

Bovendien ben je niet tevreden met je huidige baan. Je twijfelt of je wilt blijven. Je voelt je ondergewaardeerd en de motivatie om naar je werk te gaan wordt minder. Je verlangt naar meer voldoening, betekenis, uitdaging, werkplezier en een gezellige collega’s. Je wilt het gevoel hebben dat je het beste uit jezelf haalt en je talenten en je eigen warden optimaal benut.

Terug de regie nemen over je loopbaan

Diep van binnen voel je ook een sterke behoefte om jezelf verder te ontwikkelen. Je wilt groeien, nieuwe vaardigheden opdoen en je potentieel volledig benutten. Je bent klaar voor een volgende stap in je loopbaan, maar je weet niet precies hoe je dit kunt realiseren.

De oplossing naar meer werkplezier

De Werkenergieanalyse® is een handig instrument waarmee je snel en duidelijk inzicht krijgt in wat jou energie geeft en wat energie kost. Het werkt op zowel individueel als organisatieniveau. Met behulp van deze analyse ontdek je waar je wel en geen controle over hebt. Samen kunnen we een plan opstellen om jouw vermoeidheid aan te pakken, een betere balans te vinden tussen werk en privé, stress te verminderen, voldoening in je werk te vergroten en jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.

Hoe werkt de werkenergieanalyse® ?
  1. Online vragenlijst. Je vult een vragenlijst in, die gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek.
  2. Persoonlijke rapportage met diverse scores op het gebied van stress, energie en betrokkenheid.
  3. Persoonlijk coachgesprek. Hier bespreken we de resultaten, achterhalen we de oorzaken en stellen actiepunten op. Jouw vervolgstappen komen in je Persoonlijk Prioriteitenplan, een handig overdicht met al je leerpunten en tevens een goed vertrekpunt om jouw actieplan te bespreken met je leidinggevende.

Investering: € 495,-

De Werkenergieanalyse® biedt een waardevolle investering in jezelf en wordt vaak geheel of gedeeltelijk vergoed door de werkgever als onderdeel van het vitaliteits- en loopbaanontwikkelingsprogramma.

Wordt het nu eens tijd om de regie over jouw loopbaan terug te nemen en weer met energie en passie aan het werk te gaan?

De Werkenergieanalyse® is ook interessant voor de werkgever!

De analyse is een waardevol instrument dat werkgevers helpt om het welzijn, de betrokkenheid en de productiviteit van hun werknemers te verbeteren door inzicht te bieden in energiegevers en energienemers.

Het ondersteunt bij het creëren van een gezonde werkomgeving en het voorkomen van burn-out en verzuim.