06-20 62 38 24

info@dejagervitaliteit.nl

 

Gun jezelf meer werkplezier, vitaliteit en energie!

 

Ervaar meer energie, zingeving, succes in werk en leven met minder stress

 
Geen werkplezier en een onstabiel werk-privébalans zorgt voor minder energie en gezondheid.

Ervaar je verminderd werkplezier, een onevenwichtige werk-privébalans en gebrek aan vitaliteit? Dit kan leiden tot lagere energie en gezondheid.

Ik kan jou als coach helpen door samen te werken aan het vergroten van je werkplezier, vitaliteit en energie. We zullen gericht aan de slag gaan om je zelfvertrouwen te versterken, uitdagingen op een bewustere manier aan te pakken en een positieve balans tussen werk en privé te creëren.

Dit proces zal de klant concreet resulteren in meer voldoening in het werk, hernieuwde energie en veerkracht, wat zich vertaalt in een groter gevoel van zelfvertrouwen en welzijn, zowel op de werkvloer als daarbuiten.

 
 

Loopbaancoaching

Verlang je ernaar om vol zelfvertrouwen stappen te zetten in je carrière, bewuster om te gaan met uitdagingen en echt in jezelf te investeren? Maar heb je net dat duwtje in de rug nodig om volledig vooruit te komen? Of heb je moeite om precies te bepalen wat je nodig hebt?

Als loopbaancoach werk ik graag stapsgewijs met je samen op weg naar meer werkplezier en energie.

 

Vitaliteitscoaching

Wil je je weer kiplekker voelen, bewuster omgaan met stress en goed voor jezelf gaan zorgen, maar heb je net dat ene zetje nodig om er helemaal voor te gaan? Of weet je zelf niet precies wat je daarvoor nodig hebt?

Als vitaliteitscoach ga ik graag stapsgewijs samen met jou aan de slag met als doel het creëren van 'positieve gezondheid'.

 
 
 
 

Over Linda

Na vele jaren met plezier te hebben gewerkt in de psychiatrie, voelde ik langzaam mijn energie wegvloeien. Wat ooit een vervullende roeping was, veranderde geleidelijk in een vermoeiende routine. Zelfs na een burn-out en een nieuwe werkplek, keerde datzelfde gevoel van demotivatie terug. Ik begreep dat ik stappen moest gaan zetten om meer vreugde te creëren en mijn angsten moest overwinnen.

Ik begrijp jouw strubbelingen; ik heb ze zelf ervaren en overwonnen. Nu ben ik hier om jou te begeleiden bij het overwinnen van die obstakels, zodat je jezelf opnieuw kunt ontdekken, je energie kunt hervinden en weer vreugde en voldoening kunt ervaren in zowel je werk als je leven. Ik streef naar de oplossing die perfect bij jou past!

 
 

Aanbevelingen van mijn klanten


Wat ik erg fijn vond aan het werken met Linda dat ze jou laat denken. Door haar manier van vragen stellen kom je achter dingen over jezelf waar je eigenlijk niet zo erg bij stil staat. Maar die wel belangrijk zijn om mee te nemen bij het veranderen van werkomgeving. Linda neemt de tijd om je door middel van vragen te stellen hier goed in te begeleiden en zelf tot het inzicht te komen.

Sonja (30jaar)


 


Linda heeft mij over drempels heen geholpen door toch een presentatie te geven, weer opnieuw te solliciteren, en vrijwilligerswerk te doen. Waardoor ik nu echt kan zeggen dat ik mij gelukkig voel, ik heb meer zelfvertrouwen, meer contacten en ik ervaar weer toekomstperspectief. Daarnaast heb ik nu zicht op betaald werk in combinatie met een nieuwe opleiding. Erg fijn, dank Linda!

Sasja (47 jaar)